Trei barbati suspectati ca la inceputul lunii decembrie au furat 150 de telefoane mobile in valoare de 100.000 de euro dintr-un hypermarket din municipiul Constanta au fost retinuti, ei fiind depistati cand pregateau o spargere similara in Arges, anunta News.ro.

Cei trei, un barbat de 31 de ani, din Medgidia, altul de 30 de ani din localitatea Gura Calnaului, judetul Olt, si un al treilea, in varsta de 48 de ani, din localitatea Schitu, judetul Olt, in noaptea de 4 spre 5 decembrie, au fortat o usa metalica de acces intr-un magazin de produse electronice si electrocasnice, aflat in incinta unui hypermarket din municipiul Constanta, de unde au furat 150 de telefoane mobile, prejudiciul ridicandu-se la aproximativ 100.000 de euro.

Potrivit politistilor constanteni, barbatii au fost prinsi in noaptea de vineri spre sambata, in timp ce incercau sa dea o lovitura similara in judetul Arges.

Astfel, anchetatori ai Politiei municipiului Constanta ¬ Biroul Investigatii Criminale, in colaborare cu politisti din municipiului Brasov si din municipiului Pitesti, precum si cu politisti ai Directiei Operatiuni Speciale din Politia Romana, au organizat o actiune de prindere in flagrant a acestora, in timp ce incercau sa patrunda prin efractie in incinta unui magazin din municipiul Pitesti.

Cu acest prilej, alaturi de cei trei a fost retinut si un barbat de 36 de ani din municipiul Brasov.

Cei patru barbati au fost retinuti pentru 24 de ore si dusi in arestul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta, urmand sa fie prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva.