Procurorii DNA au descins sambata la Spitalul Marie Curie unde au facut perchezitii, potrivit medicului Denise Stanescu, purtator de cuvant al unitatii medicale.

Ea a precizat ca s-a pus sechestru pe cabinetul medicului Gheorghe Burnei si ca unele persoane din spital au fost invitate in calitate de martor la audieri.

Stanescu a spus ca Burnei trebuia sa fie de garda astazi, dar a ca un coleg a fost chemat pentru a prelua acest serviciu de garda.

Intrebata daca au existat la adresa chirurgului, Stanescu a raspuns ca "in spital nu s-a integistrat nicio reclamatie legata de domul profesor".

Chirurgul ortopedGheorghe Burnei este audiat, sambata dimineata, de politistii bucuresteni, la Spitalul Marie Curie, fiind suspectat ca a facut experimente neautorizate pe copii si ca a luat mita, potrivit unor surse din Politie, citate de News.ro. In urma experimentelor facute de medic, mai multi copii ar fi avut de suferit, potrivit acelorasi surse.

In acest caz se desfasoara cinci perchezitii, care vizeaza domiciliul medicului si Spitalul Marie Curie.

Un numar de 15 plangeri vizand acuzatii de malpraxis si luare de mita au fost inregistrate la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti pe numele lui Gheorghe Burnei, au declarat, sambata, surse judiciare, pentru News.ro.