Un barbat de 36 de ani, condamnat la trei ani de inchisoare pentru camatarie si santaj, a fost prins, miercuri, de politistii bucuresteni, intr-o locuinta din Sectorul 3, prevazuta cu ascunzatoare in peretele exterior al saunei, anunta Politia Capitalei. Potrivit unor surse din Politie, barbatul capturat este Emil Raducan, zis Emil al lui Caran, scrie News.ro.

Politistii bucuresteni au pus, miercuri, in aplicare un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea, emis pe numele unui barbat de 36 de ani. Potrivit unor surse din Politie, barbatul, care a fost condamnat la trei ani de detentie, pentru savarsirea infractiunilor de camatarie si santaj in 2012, in Capitala, este Emil Raducan, zis Emil al lui Caran.

Pe numele barbatului era emis si un mandat de arestare preventiva intr-o alta cauza de camatarie si santaj, instrumentata de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, precizeaza reprezentantii Politiei Capitalei.

"Barbatul era urmarit din luna iunie a acestui an si a fost depistat pe raza Sectorului 3, intr-o locuinta in care avea improvizata o ascunzatoare tip "tunel", sapat in peretele exterior al saunei, intrarea fiind disimulata cu placi din lemn", mai arata Politia Capitalei.

Emil Caran mai are un frate, dat si el in urmarire generala. Este vorba despre Aurel Raducan, care, de altfel, este si liderul clanului.

Potrivit unor surse din Politie, in urma cu aproximativ jumatate de an, anchetatorii au fost la un pas sa puna mana pe liderul interlop, cand acesta s-a prezentat la o banca din Bucuresti, dupa ce i-a vandut unei femei un apartament situat in Sectorul 3.

Cand a vrut sa-i deschida un cont, angajata bancii a descoperit ca barbatul figureaza in baza de date a IGPR ca urmarit general, insa Politia a fost anuntata mult prea tarziu, iar Aurel Raducan a reusit sa dispara.