Un militar a fost gasit impuscat in cap, marti noapte, de catre un coleg de-al sau, in unitatea Cincu, din judetul Brasov, transmite News.ro. Parchetul Militar face o ancheta in acest caz. Trupul militarului a fost gasit marti noapte, de catre un coleg al acestuia care a sunat la 112 si si-a anuntat superiorii.

UPDATE Seful Parchetului Militar Cluj, col. Viorel Siserman, a declarat miercuri, pentru Agerpres, ca in dosar au fost deja audiate mai multe persoane, s-a facut cercetarea la fata locului in cursul noptii de marti spre miercuri, iar din primele cercetari reise ca militarul s-ar fi sinucis. "Asupra militarului nu s-au gasit elemente care sa duca la o eventuala motivare a actului suicidal (scrisoare, biletel). Din punctul nostru de vedere, pana la acest moment, este vorba de sinucidere. Urmeaza sa audiem parintii tanarului, dar dupa ce va fi inmormantat. Vor mai fi audiate si alte persoane in dosar", a precizat seful Parchetului Militar Cluj.

Potrivit purtatorului de cuvant al Ambulantei Brasov, Adriana Palaghiea, la fata locului s-a deplasat un echipaj cu medic de la Fagaras deoarece statia de acolo este cea mai apropiata de Cincu.

Victima, in varsta de 30 de ani, era deja decedata la sosirea echipajului de la Ambulanta, avand o rana incompatibila cu viata la nivelul capului, potrivit sursei citate.

Parchetul Militar a demarat o ancheta in acest caz, iar procurorii iau in calcul toate variantele.