Un adolescent in varsta de 15 ani, care se afla la volanul unei masini, la iesirea din localitatea Mehadica, judetul Caras- Severin, si-a pierdut viata, iar o alta persoana a fost ranita, dupa ce a pierdut controlul volanului si a cazut cu masina intr-o rapa, anunta News.ro. Potrivit Inspectoratului de Politie al judetului Caras- Severin, sambata seara, in jurul orei 21:00, politistii din Baile Herculane au fost sesizati ca in afara locaitatii Mehadica a avut loc un accident rutier.

"Politistii s-au deplasat la fata locului, iar in urma cercetarilor au stabilit ca un minor in varsta de 15 de ani, din Mures, ar fi condus un autoturism pe DC34, din directia Lapusnicel spre Mehadica. La km 1+200 m, acesta ar fi parasit partea carosabila prin partea dreapta a sensului de mers, ar fi lovit un copac, dupa care ar fi cazut intr-o rapa, oprindu-se intr-un alt copac", mai arata IPJ Caras-Severin.

In urma accidentului, adolescentul care se afla la volan a murit pe loc, iar pasagerul aflat pe locul din fata in autoturism a fost ranit grav., fiind transportat la spitalul din Caransebes.