Tanarul de 28 de ani care, vineri seara, a ucis doi oameni si a ranit alti doi, in satul doljean Palilula, iar apoi s-a sinucis vindea arme pe internet, pe forumuri pentru motociclisti. In urma cu un an, el a postat pe internet un anunt prin care scotea la vanzare un pistol de colectie, iar cumparatorii trebuiau sa fie doar din Germania si Austria, potrivit News.ro.

Pe 18 noiembrie 2015, un utilizator al forumului motocliclism.ro, cu numele "furtuna dragos", posta un anunt de vanzare a unui pistol.

"Vand pistol de colectie, gloante oarbe Valtro mod. 8 mini L, clona Beretta 850. Aproape nou. Single Action, cal. 315 K (8x17mm) in cutia lui cu paharel pirotehnic de tras rachete, artificii si alte efecte pirotehnice de 15 mm, de Revelion. Se vinde doar celor ce locuiesc in Germania sau Austria cu pretl de 90 E, plata se face prin PayPal sau virament bancar si se trimite doar cu DHL 6,90 E Germania, sau 14 E Austria, Transport asigurat cu Tracking Number", era anuntul postat de Dragos Furtuna.

Barbatul solicita cumparatorilor sai copie sau scanare a cartii de identitate sau a permisului de conducere.

De asemenea, acesta sustinea ca munitie pentru arma scoasa la vanzare putea fi achizitionata de la magazinele locale de arme din Germania si Austria.

Surse din randul anchetatorilor au confirmat corespondentului News.ro ca este vorba despre tanarul Dragos Furtuna care a ucis doi oameni.

De altfel, Dragos Furtuna mergea des in Germania, iar intr-o perioada a urmat un tratament pentru depresie in aceasta tara.

Dragos Furtuna, in varsta de 28 ani, a impuscat mortal, vineri dupa-amiaza, doi doljeni, Ion Trandafir si pe fiul acestuia, Fabian. De asemenea, la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova au ajuns Ion Stuparu, cu plaga impuscata in antebrat, si Vasile Zidaru, cu plaga prin impuscare in obraz.

Dupa atacul asupra victimelor sale, Dragos Furtuna s-a impuscat in cap, leziunile provocandu-i decesul la scurt timp dupa ce a ajuns la spital.

Furtuna si victimele sale au avut initial un conflict verbal, dar discutiile au degenerat in violente fizice.

Vineri seara, la scurt timp dupa atac, politistii au ridicat din casa din satul doljean Palilula, unde tanarul locuia impreuna cu iubita sa, patru arme confectionate artizanal, dar si mai multe cartuse. Politistii au mai descoperit, sambata, alte patru pistoale artizanale si o pusca cu aer comprimat care erau ascunse in locuinta tanarului. Totodata, in locuinta tanarului a fost descoperit un atelier unde erau confectionate arme artizanale.

"S-a comportat ca un criminal in serie. A avut o altercatie minora cu cei doi barbati pe care i-a omorat si a iesit pe drum si a tras dupa mai multa lume. Nu prea avea contact cu vecinii si nici noi nu aveam idee daca locuia aici sau era doar in vizita. A fost plecat cu concubina sa in Germania, iar acum o luna bunica fetei a venit la Primarie sa le faca acte pe casa. Stim ca si tanara sufera de depresie. Din cate am aflat, in subsolul casei s-a descoperit un atelier de facut arme artizanale. Suntem socati", declara, pentru News.ro, primarul comunei Bucovat, Marius Cristian Tuta.