Patru pistoale modificate au fost ridicate de anchetatori, vineri seara, din subsolul casei din Palilula in care tanarul care a ucis doi barbati, tata si fiu, si a ranit alti doi, locuia alaturi de concubina, potrivit unor surse judiciare, transmite Mediafax.

Armele ridicate de anchetatori au fost modificate, cel mai probabil de catre tanarul din Timisoara, din neletale in letale. Anchetatorii au gasit si mai multe gloante la fata locului. Tanarul nu detinea niciun fel de permis de port-arma.

"A fost constituit un colectiv de politisti care, sub coordonarea procurorului, continua cercetarile", a declarat, pentru Mediafax, Amelia Barbu, purtator de cuvant in cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj.

Oamenii legii asteapta si rezultatele necropsiei, intrucat martorii spun ca agresorul ar fi folosit cel putin doua arme in incidentul de vineri seara, conflict izbucnit din cauza unei masini parcate in drum.

Dragos Furtuna, tanarul de 28 ani, din Timisoara, si-a parcat masina in fata portii. Prima sa victima, Ion Trandafir, i-a spus sa o mute pentru ca nu avea loc sa treaca pe drum cu un tractor. In conflict a intervenit si fiul sau, dar si alti vecini.

In acel moment, sustin surse judiciare apropiate anchetei, agresorul a intrat in casa, a luat una sau mai multe arme si a inceput sa traga in vecini.

Ion Trandafir a fost primul pe care Dragos Furtuna l-a impuscat, acesta decedand pe loc. Apoi l-a impuscat pe fiul acestuia care a decedat ulterior. Agresorul a mai ranit doi vecini, pe unul impuscandu-l in antebrat, pe celalalt in obraz, iar apoi s-a sinucis.

Sursele judiciare mentionate anterior au precizat ca atat Dragos Furtuna cat si concubina sa se aflau sub tratament pentru depresie, cei doi fiind plecati anterior in Germania pentru a se trata.

Pentru moment, in cauza, a fost intocmit dosar penal pentru omor si uz de arma fara drept.