Circulatia rutiera va fi inchisa joi, intre orele 4.00 si 16.00, pe axul central al sos. Kiseleff si banda I de circulatie, pe tronsonul cuprins intre Piata Presei Libere si Piata Arcul de Triumf, si banda I pe Sos. Bucuresti - Ploiesti, sensul de mers Piata Presei Libere catre Fantana Miorita, precum si pe banda IV pe Sos. Bucuresti-Ploiesti, sensul de mers Fantana Miorita catre Piata Presei Libere, informeaza Brigada Rutiera, citeaza Agerpres.

Arcul de triumfFoto: Hotnews

De asemenea, intre orele 4.00 - 16.00, va fi inchisa total circulatia (gradual, in functie de momentul sosirii tehnicii militare pentru parada) pe sos. Kiseleff intre Piata Arcul de Triumf si Piata Victoriei, precum si pe strazile adiacente, pe bd. Al. Constantinescu, intre bd. Marasti si Arcul de Triumf, pe bd. Maresal Averescu, intre bd. Marasti si Arcul de Triumf, bd. Constantin Prezan, intre Piata Arcul de Triumf si Piata Charles de Gaulle, si pe str. Ion Mincu, intre bd. Aviatorilor si bd. Ion Mihalache.

"De asemenea, traficul rutier va fi restrictionat temporar si pe Bulevardul Poligrafiei, Bulevardul Marasti si strada Clucerului, pe durata deplasarii tehnicii. Totodata, va fi restrictionata circulatia si in pasajul de la Piata Presei Libere, pe sensul de deplasare catre Piata Arcul de Triumf, traficul rutier fiind dirijat prin breteaua care accede in Piata Montreal", se arata in comunicat.

Pe 30 noiembrie, incepand cu ora 10.00, in Piata Arcul de Triumf, pentru amplasarea tribunelor, va fi restrictionat traficul rutier pe banda I pe str. A. Constantinescu catre Manastirea Casin si pe sos. Kiseleff, banda I, pe sensul de mers Piata Presei - Piata Arcul de Triumf, precum si pe banda I , in Piata Arcul de Triumf sensul Piata Presei Libere.

Totodata, incepand cu orele 22.00, se va interzice stationarea autovehiculelor pe Aleea Pescarus intre Intrarea Pescarus si Restaurant Pescarus, cat si in alveolele de pe sos. Kiseleff , in zona Monumentului Infanteriei.

Potrivit sursei citate, pe 1 decembrie, intre orele 6.00 - 16.00, se va restrictiona traficul rutier pe banda I de circulatie pe bd. Aviatorilor, dinspre bd. Beijing catre str. Arh. I. Mincu, si la necesitate pe banda I pe sensul de mers dinspre str. Arh. I. Mincu catre bd. Beijing.

Brigada Rutiera solicita conducatorilor auto sa evite deplasarea in zona de desfasurare a evenimentului, sa circule cu maxima atentie, sa foloseasca rutele ocolitoare, sa nu parcheze autovehiculele in apropierea zonelor restrictionate pentru circulatie si sa opteze, in perioada mentionata, pentru transportul public de suprafata sau metrou.