Patru persoane, printre care si un copil, si-au pierdut viata si alte trei, au fost ranite, marti dimineata, intr-un accident rutier petrecut pe DN2A, in judetul Constanta, dupa ce doua masini s-au ciocnit frontal, transmite News.ro.

Initial se anuntase ca minorul are un traumatism cranian si este in coma, insa acesta a decedat apoi din cauza ranilor.

Potrivit politistilor constanteni, un barbat de 39 de ani, din Ghindaresti, conducea un autoturism Opel pe DN 2 A dinspre Constanta inspre Harsova, iar la un moment dat, in apropierea localitatii Harsova, a patruns pe sensul opus de mers, iar masina s-a ciocnit frontal cu un Volkswagen Jetta, condus de o femeie de 48 de ani, din localitatea constanteana Saraiu.

In urma accidentului, au murit cei doi soferi, un barbat de 48 de ani, din Ghindaresti, pasager in Volkswagen si baiatul de cinci ani, care a fost dus in coma la spital, cu multiple rani.

De asemenea, au fost raniti o femeie de 38 de ani, din Harsova, aflata in Volkswagen, si doi barbati, unul de 47 si celalalt de 37 de ani, ambii pasageri in Opel.

Din cauza accidentului, circulatia in zona a fost blocata in ambele sensuri cateva zeci de minute.

Pentru scoaterea persoanelor incarcerate in cele doua masini a fost nevoie de interventia unui echipaj de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea.