Ministrul de Interne Dragos Tudorache a mers luni dimineata in control la serviciul de inmatriculari din nordul Bucurestiului, unde saptamana trecuta s-au inregistrat cozi uriase, si a declarat ca s-a dispus prelungirea programului, toate ghiselele fiind deschise de la ora 7:00 pana la ora 21:00. Ministrul a adaugat ca se mai inregistreaza probleme la sistemul de programari online, acestea datorandu-se faptului ca a fost implementat in acest weekend.

Dragos TudoracheFoto: Agerpres

"Toate ghiseele sunt deschise, sunt in lucru, iar asa e un lucru foarte bun. Ghiseele s-au deschis la 7:00 iar programul va merge para la 9:00 seara", a precizat Dragos Tudorache.

Ghiseele subordonate Finantelor s-au deschis insa cu circa o ora jumtate dupa cele de la Inmatriculari. Ministrul a precizat ca va discuta si cu Finantele astfel incat sa isi schimbe programul.

"Sper ca lucrrurile sa mearga bine, ca lumea sa nu mai simta ca trebuie sa vina mai devreme", a adaugat Tudorache.

In ceea ce priveste sistemul de programari online, ministrul a precizat ca l-a testat si el si a constatat ca sunt si momente in care nu functioneaza. "Cred ca este parte din faptul sa softul a fost implementat in weekend si mai sunt ceva probleme."