Sapte persoane, printre care doi copii si o femeie insarcinata, au fost ranite, duminica seara, intr-o tamponare la iesirea din municipiul Suceava, iar soferul vinovat a inchis masina cu pasagerii inauntru si a incercat sa plece, anunta Mediafax.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Suceava, Ionut Epureanu, a declarat ca duminica seara s-a produs o tamponare intre doua autovehicule, una in care se aflau cinci persoane si una cu doua persoane, pe drumul dinspre Suceava spre Mitocu Dragomirnei.

Initial, cei doi soferi au dorit sa faca o intelegere amiabila, dar soferul nevinovat, din masina in care se aflau doua persoane, a constatat ca celalalt sofer mirosea a alcool si a decis sa solicite prezenta politistilor.

Celalalt sofer s-a enervat si a inchis masina, cu cele patru persoane inauntru, inclusiv cu femeia insarcinata, si a inceput sa impinga autoturismul spre Mitocu Dragomirnei.

Soferul celalalt a sunat la 112 si a sesizat situatia, iar spre zona respectiva a plecat si un echipaj de jandarmi, dar nu a mai fost nevoie de interventia lor dupa ce politistii l-au prins pe soferul care impingea masina la circa 200 de metri de locul accidentului.

Barbatul a fost preluat si transportat la spital pentru stabilirea alcoolemiei.

In urma tamponarii, sapte persoane, intre care doi copii si femeia insarcinata, au fost ranite usor, dar niciuna nu a solicitat transportarea la spital.