Sapte curse aeriene interne si internationale, operate vineri dimineata pe Aeroportul International "Avram Iancu" Cluj, inregistreaza intarzieri, au fost anulate sau redirectionate la Sibiu din cauza cetii, transmite Mediafax.

UPDATE 13.55 Numarul curselor interne si internationale spre si dinspre Aeroportul International Cluj care au vineri intarzieri din cauza cetii a ajuns la 13, atentionarea emisa de meteorologi iesind din vigoare la ora 13.00. (News.ro)

Reprezentantii Aeroportului Cluj au declarat, vineri dimineata, ca sunt afectate zboruri spre si dinspre Bucuresti, Londra - Luton, Charleroi, Sheffield si Munchen - Memmingen.

"Sapte curse interne si internationale sunt afectate de ceata de pe aeroportul clujean. La sosiri este intarziat zborul de la Bucuresti, care trebuia sa aterizeze la ora 7,40 dar si cel care urma sa ajunga la 9,10, iar la plecari a fost anulata cursa spre Londra - Luton, iar cele spre Charleroi, Sheffield si Munchen - Memmingen au fost redirectionate la Sibiu. De asemenea, zborul spre Bucuresti care trebuia sa decoleze la ora 8,10 inregistreza intarziere de 5 ore, ora estimata de plecare fiind 13", au precizat sursele citate.

Judetul Cluj se afla vineri sub cod galben de ceata.

Sapte curse aeriene aveau joi dimineata intarzierisi de aproape trei ore din cauza cetii de pe Aeroportul International Cluj.