La serviciul de inmatriculari din nordul Bucurestiului cozile interminabile continua sa fie o realitate. In ultimele sase luni cei care au avut treaba acolo s-au plans ca aglomeratia este de nedescris si oameni care vor sa ajunga sa intrem se pun la coada la 1-2 noaptea. Reamintim ca in august a fost un urias scandal dupa ce Calin Popescu Tariceanu si-a reinnoit permisul dupa ce a "sarit" peste coada de o mie de oameni.

Nici dupa revolta starnita pe internet de incidentul cu Tariceanu lucrurile nu s-au imbunatatit la DRPCIV si oamenii ajung sa se considere norocosi daca stau "doar" trei-patru ore pentru a rezolva treburile. Cea mai recenta semnalare a nebuniei de la DRPCIV ii apartine jurnalistului Dorin Chiotea care a postat pe Facebook fotografii cu "cozile ceausiste".

Multi isi iau zile de concediu cand au treaba la DRPCIV, stiind ca va dura enorm si nu in putine cazuri izbucnesc certuri legate de ordinea in care se intra.

Autoritatile dau vina pe faptul ca personalul este insuficient si pe numarul tot mai mare de oameni care isi iau permisul de conducere.

Fenomenul cozilor nu este nou: inca din iunie si iulie oamenii se plangeau ca le ia multe ore sa rezolve lucruri care ar trebui sa fie gata in cateva minute.