Ministrul de Interne, Dragos Tudorache, i-a chemat vineri pe prefectii de Bucuresti si Ilfov, dar si pe reprezentantii conducerii Directiei de Permise la sediul Ministerului de Interne, pentru o sedinta astfel incat sa fie gasite solutii imediate dupa ce joi sute de oameni au asteptat la cozi.

Dragos TudoracheFoto: Agerpres

Ministrul de Interne, Dragos Tudorache, a declarat, pentru agentia de presa Mediafax, ca i-a chemat vineri, la sediul Ministerului de Interne, la discutii pe prefectul de Bucuresti, Paul Nicolae Petrovan, si pe cel de Ilfov, Adrian Petcu, dar si pe cei din conducerea Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV), pentru o sedinta astfel incat sa fie gasite solutii imediate pentru situatia de la directie.

Cozile de joi s-au intins pe sute de metri, fiind oameni care au fost nevoiti sa astepte inca de la miezul noptii.

Pe 8 august, la sediul DRPCIV, din cauza unor probleme tehnice, nu s-a putut sustine proba teoretica pentru obtinerea permisului auto, nu s-au putut face inscrieri la proba practica si nu s-au solutionat nici cererile de preschimbare, a anuntat atunci Directia Regim Permise de Conducere si Inamtriculare a Vehiculelor. Problemele au fost remediate a doua zi.

De altfel, la finele lunii octombrie, Dragos Tudorache a declarat ca le-a cerut sefilor structurilor de pasapoarte si permise din tara sa vina, in perioada imediat urmatoare, cu propuneri de reorganizare a procedurilor pentru cetateni, astfel incat sa fie evitate aglomerari.