Soferul unui microbuz scolar care transporta elevi intre localitatile buzoiene Scutelnici si Bragareasa a provocat accidentarea unuia dintre acestia in momentul in care a franat brusc autovehiculul, in urma testarii conducatorului auto reiesind, conform politistilor, ca era sub influenta bauturilor alcoolice, scrie Agerpres.

''Personalul medical din localitatea Scutelnici a anuntat Politia despre faptul ca un minor in virsta de 13 ani, elev la scoala generala din localitate, a fost victima unui accident rutier, din primele verificari a rezultat faptul ca un conducator auto in virsta de 48 de ani, in timp ce efectua transportul elevilor pe ruta Scutelnici - Arcanu - Bragareasa, pe DC 34, a franat brusc si astfel unul dintre copiii aflati in microbuz a fost ranit usor'', a declarat Mihai Draghiciu, reprezentant al Biroului de presa al Inspectoratului de Politie Judetean Buzau.

Potrivit acestuia, conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest si a rezultat o alcoolemie de 0,35 mg/l alcool pur in aerul expirat. "Soferului i-a fost intocmit dosar penal", a precizat Draghiciu.