Vremea va fi in general inchisa, miercuri, in regiunile extracarpatice, iar pe arii restranse se va semnala ceata si vor fi conditii de burnita sau de ploaie slaba, informeaza meteorologii, potrivit Mediafax. Temperaturile maxime se vor incadra intre 4 si 13 grade, mai scazute in estul Transilvaniei, unde ceata va persista, dar mai ridicate in vestul si nord-vestul tarii.

In restul teritoriului, vremea va fi predominant frumoasa cu cerul variabil, insa din nou in zonele joase local va fi ceata, indeosebi dimineata si noaptea. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului si pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor incadra intre 4 si 13 grade, mai scazute in estul Transilvaniei, unde ceata va persista, dar mai ridicate in vestul si nord-vestul tarii. Temperaturile minime se vor situa intre -3 si 6 grade, mai scazute in depresiunile intramontane, pana spre -8 grade.

  • La Bucuresti

Vremea va fi in general inchisa, cu conditii de ceata si posibil, burnita. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi in jurul a 8 grade, iar cea minima de 2...3 grade.

  • Joi

In regiunile extracarpatice vor mai fi innorari si indeosebi in cursul noptii va fi ceata, asociata izolat cu burnita. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar ceata se va semnala pe arii restranse. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 5 si 14 grade, mai scazute in zonele cu ceata persistenta, dar mai ridicate in vestul tarii, unde vremea va fi in continuare cu mult mai calda decat in mod normal pentru aceasta data. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre -6 si 6 grade.