In regiunile extracarpatice, vremea se va mentine predominant inchisa in primele zile ale saptamanii viitoare. Local, va mai fi ceata sau burnita, informeaza Mediafax citand ANM.

In tara

In restul teritoriului, valorile termice vor fi, in continuare, mai ridicate decat cele ce ar fi normale la aceasta data; cerul va fi mai mult senin dar, pe arii restranse dimineata si noaptea, se va semnala ceata. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Delta Dunarii, sudul Banatului, nordul Moldovei si pe crestele montane.

Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 5 si 14 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -8...-7 grade in depresiunile Carpatilor Orientali unde, vor mai fi conditii de producere a poleiului si 6...7 grade pe litoral si in Dealurile de Vest.

La Bucuresti

Vremea va fi predominant inchisa cu nori, conditii de ceata si burnita. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 9 grade, iar minima va fi de 4...5 grade.

Marti

In tara

In sudul si in estul tarii, vremea se va mentine inchisa si local se va semnala ceata, burnita sau ploaie slaba. In restul teritoriului, valorile termice vor fi, in continuare, usor mai ridicate decat cele specifice perioadei; cerul va fi variabil si doar izolat, dimineata si noaptea, va fi ceată. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări in Delta Dunării si pe crestele montane.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 4 si 15 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -8...-7 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 7...8 grade pe litoral.