Dupa ce sambata a fost gasit cadavrul unuii barbat in zona Fereastra Mica din Muntii Fagaras, duminica a fost descoperit, la mica distanta, un alt cadavru. Barbatul gasit sambata avea asupra sa o carte de identitate, salvamontistii stabilind ca este vorba despre unul dintre fratii dati disparuti dupa ce au plecat pe munte in urma cu o saptamana. Desi identitatea celei de a doua victime nu a fost stabilita deocamdata, se crede ca este vorba despre celalalt frate.

Corpul celui de-al doilea barbat disparut a fost gasit duminica, dupa ce initial a fost descoperit doar sacul de dormit al acestuia, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Brasov, Ciprian Aldea, citat de Mediafax.

Trupul neinsufletit al barbatului a fost gasit in aceeasi zona, Fereastra Mica, unde, sambata, a fost gasit fratele lui.

Potrivit News.ro, trupul barbatului va fi coborat de salvamontisti la baza muntelui si dus la Serviciul de Medicina Legala din Brasov, unde medicii legisti vor face autopsia celor doua cadavre si vor stabili cauzele mortii.

Identificarea celor doi frati s-a facut dupa actele de identitate gasite in hainele acestora.

Sambata dupa-amiaza, salvatorii montani au descoperit cadavrul unui barbat in zona Fereastra Mica, ulterior stabilind in baza cartii de identitate ca este vorba despre unul dintre fratii disparuti in urma cu mai mult de o saptamana.

Duminica dimineata, 15 jandarmi montani si noua salvamontisti din Brasov si Sibiu au plecat spre zona Fereastra Mica din Masivul Fagaras, pentru cautarea celui de-al doilea barbat disparut.

Cei doi frati, din judetul Harghita, au pornit, in urma cu o saptamana, pe un traseu spre Varful Moldoveanu din Muntii Fagaras, din zona Fereastra Mare, creasta Vistea.