Ranitii in accidentul rutier de la iesirea din localitatea Sindrilita au traumatisme cranio-cerebrale, contuzii sau fracturi ale membrelor superioare si inferioare, potrivit unei informari transmise sambata de Ministerul Sanatatii. 14 dintre victime sunt internate in spitale din Bucuresti.

"In urma accidentului de pe DN2, in spitalele din Bucuresti sunt internate 14 victime, dupa cum urmeaza: Spitalul Floreasca - cinci, Spitalul Sfantul Pantelimon - cinci, Spitalul Sfantul Ioan - doi, Spitalul Elias - doi. In general, victimele au traumatisme cranio-cerebrale de diferite grade, contuzii sau fracturi ale membrelor superioare si inferioare, traumatisme cranio-faciale", arata reprezentantii ministerului.

Trei oameni au murit in urma acestui accident produs in urma coliziunii unui microbuz de transport persoane cu un autoturism. Posibila cauza a accidentului este patrunderea autoturismului pe contrasens si intrarea in coliziune frontala cu microbuzul, potrivit primelor cercetari efectuate la fata locului.