Un incendiu a izbucnit, miercuri dupa-amiaza, la Hala Obor din Sectorul 2 al Capitalei, focul cuprinzand o suprafata de 50 de metri patrati. Toate persoanele aflate in interior au fost evacuate, au declarat reprezentanti ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, citati de Mediafax.

Incendiul a izbucnit intr-un spatiu comercial din zona Halei Obor din Capitala, fiind afectata o suprafata de 50 de metri patrati. Din cauza ca flacarile au afectat structura de rezistenta constructiei, pompierii de la ISU Bucuresti au luat masura ca toata Hala Obor sa fie evacuata pana la finalizarea interventiei.

Primele echipaje de pompieri care au sosit in urma sesizarii la 112 au constatat ca incendiul a cuprins un spatiu comercial de aproximativ 50 de metri patrati.

Flacarile au afectat insa structura de rezistenta a intregii constructii asa incat s-a cerut suplimentarea fortelor, spune locotenentul Adrian Marin, ofiter de presa al ISU Bucuresti - Ilfov.

La ora transmiterii acestei stiri actioneaza 12 autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autoscara de pompieri si o autospeciala pentru descarcerare, toate de la ISU Bucuresti-Ilfov.

Pompierii lucreaza la decopertarea acoperisului afectat de incendiu si cautarea focarelor ascunse, a mai precizat Adrian Marin.