Trei automarfare s-au ciocnit, luni seara, pe centura Aradului parte din DN 7, la ora transmiterii acestei stiri traficul in zona fiind complet blocat, anunta News.ro. In urma impactului, un barbat aflat intr-un TIR cu numere de Bulgaria a decedat, in timp ce alti doi au fost raniti grav.

Accidentul a avut loc la iesirea din Arad spre Nadlac, pe centura parte din DN7. Doua automarfare care circulau din sensuri opuse s-au ciocnit frontal violent, iar un al treilea TIR a lovit in spate una dintre remorcile implicate in prima coliziune.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, George Plesca, s-a intervenit cu doua autospeciale de descarcerare, intrucat cabinele automarfarelor au fost complet distruse. Un barbat aflat intr-un TIR cu numere de Bulgaria a decedat, iar alti doi au fost raniti grav si transportati la Spitalul Judetean Arad.

Politistii nu au stabilit, deocamdata, cauza accidentului, insa pentru ca traficul a fost complet blocat pe centura le recomanda soferilor rute alternative. Astfel, pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mica de 3,5 tone, traseul este prin centrul municipiului Arad. Pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone, se va circula pe strazile din sudul orasului, dar pentru soferii care vin dinspre Deva se recomanda ruta DN68A - Sacamas - Traian Vuia, A1 Traian Vuia - Timisoara - Arad.

Politistii spun ca centura va fi redeschisa circulatiei inainte de ora 22,00, dar se va circula pe o banda alternativ in ambele sensuri.