Administratorul DN 71 Targoviste-Sinaia a fost amendat cu 3.000 de lei pentru starea proasta a drumului, respectiv neasigurarea starii de viabilitate a partii carosabile si pentru lipsa sistemelor de protectie a vehiculelor (parapete), informeaza un comunicat al Inspectoratului de Polite Judetean (IPJ) Dambovita,citat de Agerpres.

Zona DN 71 pentru care a fost aplicata amenda este Moroieni-Cota 1.000. Administratorul DN 71 este Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

''In cursul acestei luni, politistii de la Serviciul Rutier Dambovita au efectuat verificari cu privire la viabilitatea drumului national 71 Moroeni - Cota 1000. In urma neregulilor constatate, administratorul drumului public a fost sanctionat contraventional in conformitate cu prevederile O.U.G 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, respectiv pentru neasigurarea starii de viabilitate a partii carosabile si pentru lipsa sistemelor de protectie a vehiculelor (parapete) in zona lucrarilor de arta ( in zona podurilor si podetelor)'', se arata in comunicatul IPJ Dambovita.