Patru suporteri, dintre care doi romani, un polonez si un suedez, au ajuns, vineri, inainte sau dupa meciul Romania - Polonia, la spitalele Floreasca si "Sfantul Pantelimon", doi pentru ca erau in stare de ebrietate, unul cu un traumatism la o mana dupa ce a cazut si un altul pentru ca a fost lovit in cap cu un scaun, dar niciunul nu a ramas internat, au declarat sambata, pentru News.ro, reprezentantii unitatilor sanitare.

Cei patru suporteri au fost investigati in Unitatile de Primiri Urgente de la Spitalul Floreasca si de la Spitalul "Sfantul Pantelimon".

La Spitalul de Urgenta Floreasca a ajuns un cetatean polonez care era in stare de ebrietate, a declarat pentru News.ro purtatorul de cuvant al unitatii sanitare, dr. Bogdan Oprita.

"Era in stare de ebrietate si nu puteam purta un dialog cu el pentru ca vorbea numai in poloneza. Barbatul nu a vrut sa ramana la spital, a cerut sa plece, semnand in acest sens", a precizat Bogdan Oprita.

La Spitalul "Sfantul Pantelimon" a ajuns un cetatean suedez, inaintea meciului Romania-Polonia.

"Cetateanul suedez era in stare de ebrietate. Ar fi vrut sa vada meciul, dar era greu in acea stare, asa ca nu a mai putut pleca decat dupa ce si-a revenit, cand meciul se terminase", a declarat pentru News.ro purtatorul de cuvant al Spitalului "Sfantul Pantelimon", dr. Fiorela Mitoiu.

Alti doi suporteri care au ajuns la Spitalul "Sfantul Pantelimon" erau romani.

"Unul dintre ei a alunecat si a ajuns la spital cu traumatism la mana. Al doilea a fost lovit cu un scaun in cap. Niciunul nu a ramas internat", a adaugat medicul.

In timpul meciului de pe Arena Nationala, medicii de la Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov au intervenit in 14 cazuri medicale, pentru dureri abdominale, atac de panica si intoxicatii cu gaze lacrimogene, a declarat pentru News.ro managerul SABIF, dr. Alis Grasu.

Ambulanta Bucuresti-Ilfov a transportat doua persoane, una la Spitalul Floreasca, un barbat care bause o sticla de vodca, si alta la Spitalul "Sfantul Pantelimon", ceilalti doi ajungand in unitatile sanitare cu alte mijloace, a precizat Alis Grasu.

Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov a avut, vineri, la Arena Nationala, zece medici, sapte asistenti si 57 de voluntari, la ambulante, la cele sapte cabinete medicale si pe stadion.

Inaintea meciului si in timpul desfasurarii partidei de pe Arena Nationala au fost mai multe incidente.

Reprezentativa Romaniei a fost invinsa de selectionata Poloniei, scor 3-0 (1-0), in preliminariile Cupei Mondiale din 2018.