Incidente violente intre fanii dinamovisti si suporterii polonezi au avut loc, vineri, in timpul meciului Romania-Polonia, din preliminariile CM-2016. Fani ai echipei Dinamo s-au luat la bataie cu suporterii polonezi, care scandau "Ungaria", in minutul 20 al meciului de vineri. Jandarmii au avut nevoie de cinci minute pentru a interveni, relateaza News.ro.

Violente Romania - PoloniaFoto: Captura YouTube

Violentele din timpul meciului au determinat o desfasurare de forte fara precedent ale Ambulantei la Arena Nationala fiind peste 70 de medici, asistenti si voluntari mobilizati la ambulante, la cele sapte cabinete medicale si pe stadion. La cabinetul destinat suporterilor polonezi a fost cea mai mare aglomeratie, potrivit managerul SABIF, dr. Alis Grasu. In urma incidentelor din prima reprezia au fost inregistrate 14 cazuri medicale, unul necesitand internare pentru o suspiciune de suferinta coronariana.

Inainte de inceperea meciului, o parte din fanii nationalei Poloniei s-au incaierat cu fortele de ordine in apropiere de intrarea pe stadion. Mai multi fani au incercat sa iasa de pe traseul stabilit si au fugit printre blocuri. Jandarmii i-au urmarit si i-au readus in zona de siguranta. Au fost folosite si gaze lacrimogene.