Presedintele ales al Statelor Unite Donald Trump, declara in 2009 ca stie cateva lucruri despre tara noastra si are multi prieteni romani. Acesta a sustinut un discurs, prin intermediul unei holograme, cu ocazia deschiderii unui eveniment in Romania, informeaza Digi24.

Holograma lui Donald Trump, la un eveniment din 2009 desfasurat in RomaniaFoto: Captura Digi 24

"Chiar stiu cate ceva despre Romania! Am multi prieteni din Romania. Stiu de oamenii mari din tenis, precum Ion Tiriac si Ilie Nastase. Oameni minunati, jucatori exceptionali. Si stiu ca Ion Tiriac este miliardar, deci a iesit ceva foarte bun din tenis. Si apreciez asta!", spunea Donald Trump in 2009.

  • Ilie Nastase: Am jucat tenis cu Trump. O sa ii spun in continuare Donald, nu domnule presedinte

La randul sau, Ilie Nastase a declarat, miercuri, ca este prieten cu presedintele ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, si ca a jucat tenis cu acesta in urma cu 20 de ani, relateaza Mediafax.

Nastase, ajuns la 70 de ani, sustine ca s-a imprietenit cu Donald Trump in perioada in care juca tenis. Mai exact, "la New York, cat timp eu am stat acolo, venea la meciurile noastre de la US Open, ii place foarte mult tenisul. Nu lipsea intr-o perioada deloc. Apoi m-am imprietenit cu el, m-a tot invitat acasa la el, in Florida, unde avea mai multe terenuri de tenis. Am tot jucat cu el, acum 20 de ani. Imi arata cat de bine joaca tenis. Si juca bine, stie jocul, are un backhand curat", a afirmat Nastase, intr-un interviu pentru ProSport.

Ilie Nastase spune ca va continua sa i se adreseze lui Donald Trump cu prenumele. "Doar nu o sa-i zic domnule presedinte!? Si el imi zicea Nasty, Nasty, Nasty... Donald, Donald!", a conchis Nastase.