webPR: Uniunea Studentilor din Romania organizeaza dezbateri pentru a discuta despre Legea Internshipului

de N.A.     HotNews.ro
Luni, 7 noiembrie 2016, 12:59 Actualitate | Esenţial

Uniunea Studentilor din Romania alaturi de Cancelaria Prim-Ministrului, Ministerul Tineretului si Sportului, Forumul Tinerilor din Romania si Federatia VOLUM a initiat in anul 2014 Legea Internshipului. Aceasta lege este menita sa creeze o punte de comunicare intre tineri si institutiile private sau publice si sa reglementeze derularea internshipurilor de o maniera care sa se vadeasca avantajoasa atat pentru intern, cat si pentru angajator.

Avand in vedere experienta acumulata in urma organizarii celor patru editii ale Programului de Internship al Guvernului, ne dorim sa deschidem cadrul discutiilor cu privire la legislatia in domeniu catre toti actorii interesati. Obiectivul grupurilor de lucru este redactarea unui document de pozitie de tip white paper care sa reflecte atat nevoile tinerilor care se pregatesc pentru intrarea pe piata muncii, cat si asteptarile institutiilor si organizatiilor interesate sa-i gazduiasca intr-un astfel de stagiu.

Grupurile de lucru privind legislatia stagiilor de internship vor avea in componenta urmatoarele categorii de stakeholderi:
  • Institutii publice
  • Organizatii neguvernamentale de tineret si de voluntariat
  • Sindincate, patronate si asociatii din mediul privat
  • Mediul academic (TBD).
Primele doua dezbateri in care institutiile publice si ONG-urile si-au exprimat opinia si pozitiile referitoare la aceasta initiative au avut deja loc, iar ultimele urmand sa se desfasoare in luna aceasta. Pentru a participa la unul din grupurile de lucru, va rugam sa confirmati prezenta dumneavoastra sau a reprezentantului dumneavoastra la adresa de mail internship@gov.ro.

[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

388 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri