O femeie ce il da in judecata pe Donald Trump ca ar fi violat-o cand era copila a renuntat la planul de a vorbi public, spunand ca a fost amenintata cu moartea, scrie The Guardian.

Donald TrumpFoto: Captura YouTube

Femeia, cunoscuta sub pseudonimul Jane Doe, s-a ascuns de jurnalistii ce fusesera invitati la biroul avocatei ei din Los Angeles pentru o conferinta de presa in care se astepta ca ea sa-si dezvaluie identitatea.

In schimb, avocata ei, Lisa Bloom, a anulat evenimentul intr-o scurta declaratie in care a cerut scuze pentru situatie in fata numeroaselor camere de luat vederi.

"Jane Doe a primit numeroase amenintari astazi, la fel ca toti acuzatorii lui Trump pe care i-am reprezentat. Ea decis ca ii este prea frica pentru a se arata public. A fost aici toata ziua, gata sa o faca, dar, din pacate este cuprinsa de o frica teribila. Va trebui sa reprogramam (conferinta), imi cer scuze celor care au venit. Nu am nimic altceva de adaugat”, a spus Bloom.

Anuntul avocatei este ultima rastunare de situatie intr-un scandal exploziv, dar in care nu s-au prezentat pana acum dovezi, in care se sustine ca Trump ar fi violat-o pe Jane Doe cand ea avea varsta de 13 ani.

Republicanul a respins vehement acuztiile, spunand ca sunt inventii menite sa-l pateze inainte de alegerile de pe 8 noiembrie.