Nume mari din lumea rock-ului vor urca pe scena Berariei H, in perioada 28 - 30 octombrie, in cadrul #3010 Festival si vor canta, pro bono, in beneficiul victimelor din Colectiv, informeaza un comunicat al organizatorilor transmis Agerpres.

Evenimentul este organizat de Asociatia Colectiv GTG 3010, care va folosi fondurile obtinute din vanzarea biletelor pentru decontarea tratamentelor medicale ale ranitilor din Colectiv.

"Cand mi-am asumat aceasta responsabilitate de a contacta si a convinge trupele sa concerteze la #3010 Festival, nu m-am asteptat la atatea raspunsuri si reactii pozitive. Stiu cat de greu le este formatiilor sa isi sacrifice o seara de weekend, mai ales daca este vorba de un concert intr-o alta localitate, cat timp, energie si resurse implica un astfel de eveniment", a declarat Catalin Scanteie, organizator.

Artistii ce vor canta la festival sunt: Compact, Coma, Truda, Kempes, Metrock, Talisman, Altar, Awake, W3 4R3 NUM83R5, Costi Camarasan Band, Florin Chilian, Anton, Fallen, Nexus, Hatemode, Gray Matters, 7 Semne, Bulletproof, Trooper, Krypton Unplugged. Prezentatorul evenimentului este Petre Magdin. 'Participarea la acest eveniment nu inseamna doar trei zile de concerte si muzica buna. Este mesajul nostru pentru cei 64 care astazi nu mai sunt ca nu i-am uitat.

Este, de asemenea, o mana intinsa supravietuitorilor, cei care s-au luptat in ultimul an, zi dupa zi, pentru o noua sansa la o viata normala', a declarat Eugen Iancu, membru fondator al Asociatiei Colectiv GTG 3010. In acest moment, exista mai multe variante prin care cei care doresc isi pot procura biletele sau abonamentele pentru #3010 Festival: direct de la Beraria H sau online, de pe site-urile eventim.

ro, iabilet.ro sau eventbook.ro. Pretul unui bilet valabil pentru o zi este de 50 de lei, iar al unui abonament pentru toate cele trei zile costa 100 de lei.