Un elev de 16 ani de la un liceu din Ramnicu Valcea a ajuns la spital, miercuri dimineata, dupa ce a fost taiat la gat cu un briceag de catre un coleg cu un an mai mare, incidentul avand loc pe holul scolii cu putin timp inainte de prima ora de curs, transmite News.ro.

UPDATE 13.55 Directorul Spitalului Judetean de Urgenta Ramnicu Valcea, medicul Dan Onoran, a declarat miercuri pentru Agerpres ca elevul injunghiat a fost stabilizat si este transportat cu un echipaj SMURD la o clinica din Bucuresti. "Situatia copilului este stabila, a suferit urmatoarele leziuni - o sectiune trahee si o leziune a lobului tiroidian drept. In prezent pulsul este normal, saturatia de oxigen este de 99% si a fost urcat intr-o ambulanta SMURD si in prezent se afla in drum spre o clinica in Bucuresti", a precizat managerul unitatii sanitare.

Un adolescent, elev la Liceul Tehnologic "Magheru" din Ramnicu Valcea, a ajuns la spital cu o taietura la gat, in urma unui conflict pe care l-a avut cu un coleg cu un an mai mare.

Inspectorul general al Inspectoratului Scolar Judetean Valcea, Andra Bica, a declarat pentru News.ro ca incidentul a avut loc pe holul liceului, in jurul orei 7.30, inainte de prima ora de curs.

In urma unui conflict spontan, cei doi elevi au inceput sa se certe, iar baiatul de 16 ani a fost taiat la gat de catre colegul sau cu un an mai mare. Adolescentul ranit a fost transportat la spital.

"Principala noastra preocupare este ca elevul sa fie bine. Ulterior, vom decide masurile care trebuie luate in urma acestui incident. O echipa de la ISJ va merge la unitatea de invatamant, insa deocamdata ne preocupa starea copilului", a spus Bica.