Doua tinere de 23 de ani au fost salvate de pompierii ISU Sibiu, dupa ce masina in care se aflau a plonjat, duminica seara, in raul Olt, cele doua femei fiind duse in soc hipotermic la spital, in Sibiu, anunta Mediafax.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Sibiu, Elena Welter, masina condusa de o tanara de 23 de ani a plonjat in raul Olt, in timp ce se deplasa dinspre Valcea spre Sibiu, in zona localitatii Boita (jud. Sibiu), pe Drumul National 7.

"Pe DN 7, in zona localitatii Boita, un autoturism a cazut in Olt, cele doua persoane reusind sa ajunga pe plafonul masinii. Din primele cercetari, masina era condusa dinspre Valcea spre Sibiu de o tanara din judetul Olt, autoturismul plonjand in rau. Atat conducatoarea auto, cat si pasagera au fost scoase la mal de echipajele ISU Sibiu", a declarat duminica seara Elena Welter, purtatorul de cuvant al Politiei Sibiu.

La randul sau, purtatorul de cuvant al ISU Sibiu, Ramona Nistor, a declarat ca cele doua tinere au contuzii minore si soc hipotermic, ele fiind transportate constiente la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu.