Vremea se va mentine mult mai rece decat ar fi normal in a doua decada a lunii octombrie in toata tara, dar mai ales in est, in sud si in centru, informeaza Agentia Nationala pentru Meteorologie, citata de Mediafax.

IN TARA

Vor fi innorari si izolat se vor semnala ploi slabe in zona litoralului, iar seara si noaptea pe spatii mici in regiunile vestice si sud-vestice. In restul teritoriului cerul va fi variabil la senin la inceputul zilei, apoi va deveni partial noros. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane din sud si sud-vest, unde va fulgui. Temperaturile maxime se vor incadra intre 6 si 14 grade, iar cele minime intre -4 si 8 grade. Pe spatii restranse va fi ceata, iar in centru si nord-est vor fi conditii de bruma.

LA BUCURESTI:

Vremea va ramane deosebit de rece. Cerul va fi variabil la senin in primele ore, apoi va deveni partial noros. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul a 11 grade, iar cea minima de 3...5 grade.

MIERCURI

IN TARA

Valorile termice diurne vor continua sa caracterizeze o vreme mai rece decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada din an, indeosebi in sudul, in centrul si in estul teritoriului. Cerul va avea innorari in majoritatea zonelor. Va ploua slab, local in vestul si sud-vestul tarii, iar in rest izolat vor fi posibile ploi slabe sau burnita. La munte, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului si pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor incadra intre 7 si 14 grade, iar cele minime intre -3 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 9...11 grade pe litoral. Pe arii restranse vor fi conditii de ceata.