Pompierii de la ISU Bucuresti - Ilfov au fost solicitati sa intervina, in noaptea de marti spre miercuri, in 60 de cazuri de inundatii in subsoluri ale imobilelor sau in locuinte din cauza ploilor abundente, arata oficialii institutiei, citati de News.ro.

Dintre cele 60 de solicitari preluate de pompierii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti - Ilfov, 50 au fost solutionate, iar alte 10 sunt inca in desfasurare la ora transmiterii acestei stiri.

Apelurile de urgenta pe numarul 112 din cauza inundatiilor au inceput sa soseasca in dispeceratul pompierilor de marti, incepand cu ora 17, arata capitanul Daniel Vasile, purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti-Ilfov.

In Bucuresti, cele mai multe solicitari au fost pentru locuinte de pe soseaua Fundeni, strada Dealu Cotmeana, strada Livezilor, strada Bihor, strada Walter Maracineanu, strada Gheorghe Petre, Soseaua Bucuresti - Urziceni, strada Perinita, Anton Pann, strada Gramont si strada Mihai Viteazu.

Cele mai multe interventii ale pomierilor de la ISU Bucuresti-Ilfov sunt in judetul Ilfov, in localitatea Pantelimon. De asemenea, a fost nevoie de interventia cu motopompe si in localitatile Cernica si Afumati.

Pompierii spun ca nu au fost solicitati sa intervina pentru copaci cazuti si apa acumulata pe strazi, aceste cazuri intrand in sarcina municipalitatii.