Vlad Mixich a preluat marti pozitia de vicepresedinte la Agentia Nationala a Medicamentului, dupa cum a anuntat printr-o postare pe Facebook. Mixich a absolvit Facultatea de Medicina din Timisoara si are o specializare in politici de sanatate la London School of Economics. A fost editorialist HotNews si in ultimul an a lucrat la Londra ca cercetator in domeniul politicilor de sanatate pentru The Economist Intelligence Unit.

Vlad MixichFoto: Hotnews

Mixich, cunoscut pentru reportajele, investigatiile, analizele si observatiile sale despre sistemul medical, pe care le-a publicat in special pe HotNews.ro, a scris:

  • "In ultimii ani, inclusiv in cel petrecut la London School of Economics, mi-am concentrat 90% din energie si timp domeniului politicilor de sanatate si farmacoeconomiei. M-am intors acasa asa cum am promis si, de maine, voi continua la Agentia Nationala a Medicamentului (din postura de vicepresedinte). E una din cele mai tehnice institutii din sistemul medical romanesc si ma bucur ca pot sa aplic aici, acasa nu altundeva, ce am invatat de la cei mai buni din Europa in acest domeniu. Ma asteapta o perioada de muncit pana la saritul capacelor asa ca nu prea e prilej de felicitari. :) Mai degraba de dat o mana (chiar doua) de ajutor."