Doua persoane au fost ranite dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un stalp de beton, luni seara, la Pitesti, ca urmare a ciocnirii cu o alta, al carei sofer a fugit de la locul accidentului, politistii aflandu-se in cautarea lui, transmite Mediafax.

Accidentul a avut loc la intrarea in cartierul pitestean Trivale. Potrivit declaratiilor stranse de politisti, masina condusa regulamentar de o soferita in varsta de 48 de ani a fost lovita violent de o alta.

In urma coliziunii, autoturismul lovit a fost proiectat intr-un stalp din beton, care a fost retezat si a cazut peste masina, atat soferita cat si pasagera, in varsta de 52 de ani, fiind ranite.

La fata locului au ajuns mai multe ambulante care au transportat una dintre victime, singura care a avut nevoie de ingrijiri medicale de specialitate, la Spitalul Judetean Arges.

"Am fost solicitati la un accident rutier la care am gasit doua victime; soferita a refuzat transportul la spital, iar pasagera din dreapta prezinta o contuzie de coloana lombara.

Este stabila hemodinamic", a declarat Valentina Neacsu, medic de terapie intensiva mobila.

Politistii il cauta pe soferul care a provocat accidentul si care a fugit imediat dupa impact.

"Colegii mei fac cercetari pentru a stabili cu exactitate cine se face vinovat de producerea evenimentului rutier si a lua masurile care se impun", a declarat corespondentului Andreea Insuratelu, purtator de cuvant al IPJ Arges.