Seiful din incinta Primariei iesene Popricani, cu o greutate de aproximativ o suta de kilograme, a fost furat de persoane ramase deocamdata necunoscute, in acesta aflandu-se 15.392 de lei, din care peste jumatate reprezentau indemnizatii pentru persoanele cu handicap, transmite News.ro.

Politistii suspecteaza ca jaful a avut loc in weekend. Reprezentantii primariei Popricani, judetul Iasi, afirma ca, furtul a avut loc, cel mai probabil, in cursul noptii de sambata spre duminica, cand in institutie nu se afla nicio persoana.

Potrivit sursei citate, hotii au fortat usa de acces in primarie, apoi au patruns in incaperea in care functioneaza casieria de unde au sustras seiful care cantareste o suta de kilograme.

Cei care au comis furtul au intrerupt in prealabil curentul electric in institutie, apoi au luat seiful si l-au urcat intr-o caruta.

Functionarii primariei Popricani afirma ca in seif se aflau 15.392 de lei, peste umatate din suma, respectiv 8.169 de lei, reprezentand indemnizatii ce urmau sa fie acordate persoanelor cu handicap din comuna.

Anchetatorii suspecteaza ca fapta a fost comisa de mai multe persoane, la fata locului fiind identificate mai multe amprente. Urmeaza ca politistii sa analizeze inregistrarile video de pe camerele de supraveghere pentru a identifica persoanele care au comis furtul.