O femeie a murit si 4 persoane au fost ranite sambata, la Azuga, in urma coliziunii a doua masini, informeaza Mediafax. Traficul pe Valea Prahovei a fost deviat pe Cheia.

6 persoane au fost implicate in accident, 2 din masina care a provocat coliziunea, iar 4 din celalalt autovehicul.

"Un autoturism care se deplasa regulamentar spre Brasov a derapat, s-a rotit si a ajuns pe contrasens, unde s-a izbit de masina care se deplasa regulamentar", a spus Raluca Brezeanu, purtatorul de cuvant al IPJ Prahova pentru agentia de presa.

O femeie de 60 de ani a fost incarcerata in urma impactului si a intrat in stop cardiorespirator.

"Femeia de 60 de ani, in stop cardiorespirator, este resuscitata. Alte doua femei au leziuni minore si au fost preluate de Serviciul Judetean de Ambulanta. Un alt barbat, de 72 ani, a fost preluat de SMURD Sinaia, o femeie de 39 de ani de SMURD Predeal, iar o alta de 48 de ani, nu a suferit nicio leziune", potrivit purtatorului de cuvant al ISU Prahova, Raluca Vasiloaie.

7 masini ale ISU Prahova intervin in urma accidentului care a blocat traficul pe Valea Prahovei. O masina SMURD, una de descarcerare, 4 echipaje ale ambulantei si o autospeciala cu apa. Alte doua echipaje SMURD ale ISU Brasov intervin in sprijin.

Traficul pe Valea Prahovei este blocat, fiind deviat pe Cheia.