Un militar a atacat o farmacista din Constanta, vineri seara, chiar la locul de munca al femeii, aruncand benzina peste ea si peste rafturi si, dupa ce a amenintat-o ca ii da foc, a fugit, cazul fiind preluat acum de procurori ai Parchetului Militar, transmite Mediafax.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Constanta, incidentul a fost semnalat in jurul orei 20.00, la fata locului deplasandu-se imediat o echipa operativa.

Potrivit martorilor, un barbat a intrat in farmacia din cartierul constantean Km 4 - 5 cu o sticla cu benzina, stropind-o pe farmacista si apoi rafturile cu medicamente. El a amenintat-o apoi pe femeie ca ii da foc, cerandu-i bani, dar aceasta a apucat sa apese butonul de panica. Martorii au sunat la 112, iar barbatul a fugit din farmacie, fiind insa prins de mai multi tineri.

Suspectul, in varsta de 34 de ani, cu domiciliul in Cluj, a fost dus la sediul Sectiei 5 Politie pentru audieri. Cercetarile vor fi preluate de Parchetul Militar, deoarece barbatul este militar.