O sucursala a Bancii Comerciale Romane (BCR) din cartierul Micalaca al municipiului Arad a fost jefuita, joi, de un barbat inarmat cu un pistol si care purta o cagula pe fata, el fiind in acest moment cautat de politisti dupa ce a fugit printre blocurile din zona, anunta Mediafax. Potrivit politistilor, un barbat inalt mascat cu o cagula pe fata a intrat in sediul bancii si a amenintat angajatii cu ceea ce parea a fi un pistol, cerandu-le banii. Atacatorul a reusit sa ia o parte din bani si a fugit printre blocurile din zona.Purtatorul de cuvant al Politiei din Arad a anuntat ca un rucsac cu 87.000 de lei si un pistol de jucarie au fost gasite abandonate in apropiere de banca jefuita din Arad, potrivit News.ro.

Politistii din Arad au reusit sa recupereze, la scurt timp de la comiterea jafului de la o banca din oras, un rucsac cu 87.000 de lei, un pistol de jucarie, precum si haine si o cagula, care se presun ca sunt ale agresorului. Acestea erau abandonate la aproximativ 200 de metri de locul faptei.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Arad, Lorena Pirvulescu, politistii de la investigatii criminale care au pornit in cautarea barbatului care a jefuit o banca din oras au gasit, intre blocuri, la aproximativ 200 de metri de locul faptei, un rucsac cu 87.000 de lei.

In acelasi loc se mai aflau abandonate un pistol de jucarie, o pereche de manusi, o cagula, un tricou si o pereche de incaltaminte, care se presupun ca apartin atacatorului.

In momentul jafului, in banca se afla doar un client, un barbat, care spune ca a fost si el amenintat si nu a reusit sa imobilizeze atacatorul.

La ora transmiterii acestei stiri, mai multe echipaje de politie au ajuns in cartierul Micalata pentru cercetari, o parte dintre politisti incercand sa-l gaseasca pe barbat, printre blocurile din zona.