Pompierii tulceni vor relua, joi dimineata, cautarile unui barbat din judet care a fost dat disparut in noaptea de miercuri spre joi, dupa ce a cazut in Dunare, in apropiere de localitatea Nufaru, informeaza Agerpres.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Delta, Angela Tulceanu, barbatul se afla intr-o barca alaturi de un prieten, atunci cand, la kilometrul 107 al Dunarii, barca s-a lovit de pietre.

"Barca s-a lovit se pare de pietre, iar in urma impactului, cei doi pasageri au cazut in Dunare. Unul dintre ei a reusit sa ajunga pe un ponton de acostare din apropiere, unde i s-a acordat primul ajutor si de unde s-a sunat la numarul unic de urgenta 112', a declarat pentru AGERPRES reprezentanta ISU Delta.

Lucratorii ISU Delta, cei ai Garzii de Coasta si ai Capitaniei Zonale a Portului Tulcea au efectuat primele misiuni de cautare-salvare a barbatului dat disparut in apele Dunarii inca din noaptea de miercuri spre joi, insa corpul acestuia nu a fost gasit.

ISU Delta va relua joi dimineata misiunea de cautare-salvare a barbatului dat disparut.

Cercetarile privind circumstantele in care s-a produs evenimentul sunt efectuate de Politia Transporturi din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului.