Conferinta YouForum are loc la Bucuresti, la Sala Palatului, in perioada 1-2 octombrie si propune elevilor si studentilor sesiuni de discutii, ateliere, seminarii si prezentari ale universitatilor din Romania si din strainatate care au drept scop informarea si orientarea tinerilor cu privire la viitoarele alegeri educationale.

Conferinta YouForumFoto: Educativa

Trasand o paralela intre teorie si practica, conferinta isi propune sa abordeze teme care pun accent pe dezvoltarea personala si profesionala, pe oportunitatile de cariera, dar si pe mecanismele prin care elevii si studentii isi pot forma o retea sociala puternica.

45 de invitati din Romania si din strainatate, ateliere practice, sesiuni de discutii

La conferinta RIUF YouForum vor fi prezenti peste 45 de speakeri din Romania si din strainatate printre care si Marta Popescu (fotograf), Mirela Bucovincean(Fondator Molecule F), Sebastian Olar (UNTOLD Festival), Teo (StandUp Comedian Deko Cafe), Andrei Stamatian (Prim Vicepresedinte CEC Bank), Vintila Mihailescu (Dilema Veche) si Paula Herlo (Jurnalist PRO TV). Invitatii vor discuta alaturi de cei prezenti in sala si ii vor ajuta sa gaseasca raspunsurile la intrebarile pe care le au cu privire la cariera sau programul de studiu care li se potriveste. Mai mult decat atat, acestia pot participa la ateliere practice, unde pot invata de la specialisti din domeniu, experimentand astfel latura profesionala de care sunt interesati. Atelierele RIUF YouForum introduc tinerii in domenii precum medicina, IT&C, arta, industrii creative sau antreprenoriat.

Mai mult de 25 de prezentari ale universitatilor si programelor de studii pe care le ofera la RIUF

Alaturi de paneluri si ateliere, tinerii pot participa si la peste 25 de seminarii si prezentari sustinute de reprezentantii universitatilor internationale prezente la RIUF-The Romanian International University Fair.

RIUF YouForum este organizat in cadrul RIUF - The Romanian International University Fair , cel mai important eveniment de profil din Europa de Sud Est. De 12 ani, RIUF este locul in care, anual, peste 22.000 de elevi, studenti, profesori si parinti ajung fata in fata cu reprezentantii a peste 100 de universitati din Romania si din strainatate, precum si cu scoli de limbi straine sau ONG-uri studentesti. Evenimentul se adreseaza atat liceenilor, cat si studentilor care doresc sa urmeze un program de masterat sau de doctorat in tara sau in strainatate.

Cei interesati pot afla mai multe informatii pe www.riuf.ro . Inregistrarea pe site le permite acestora accesul pe toata durata targului din 1-2 octombrie, inclusiv la conferinta RIUF YouForum, iar dupa eveniment vor primi o oferta personalizata de studii in functie de tarile si domeniile acestora de interes.

Iar cei care nu pot ajunge la RIUF Bucuresti, pe 1-2 octombrie, la Sala Palatului, mai au o sansa sa participe pe 4 octombrie la RIUF Iasi sau pe 6 octombrie la editia RIUF din Timisoara.

Despre Grupul EDUCATIVA

EDUCATIVA este un grup de organizatii non-guvernamentale si companii ce dezvolta produse si servicii educationale care ajuta tinerii romani in identificarea si fructificarea oportunitatilor de dezvoltare personala. Printre programele EDUCATIVA se numara serviciile de consiliere educationala EDMUNDO, UNIVERSALIO si EDMERICA, The Entrepreneurship Academy, serviciul de recrutare Reviro si platforma centralizata de inscriere la universitati din Romania, AdmitereOnline.ro.

Persoana de contact

Ruxandra ZAHARIA

Marketing & PR Manager EDUCATIVA

ruxandra.zaharia@educativa.ro

0746 575 945