Un tir incarcat cu bere s-a rasturnat sambata in urma unui accident produs pe DN 17, între Bistriţa şi Dej. Doua persoane au fost ranitem, iar circulatia in zona a fost blocata, anunta Agerpres. De asemenea, o cantitate importanta de bere aflata in tir a fost distrusa.

"Accidentul s-a produs în jurul orei 9:15, pe DN 17, în localitatea Mănăşturel. Din primele informaţii rezultă că un autoturism care ieşea de pe un drum lateral, la intrare pe drumul naţional, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autotren, care circula pe direcţia Bistriţa - Dej. Autoturismul a intrat în coliziune cu remorca autotrenului, acesta răsturnându-se pe partea carosabilă. Circulaţia în zonă este deviată pe un drum judeţean, paralel cu DN 17", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan.

Ea a precizat că, în urma accidentului, cei doi conducători auto au fost răniţi şi au fost transportaţi la o unitate medicală din Dej.

Potrivit unor surse, tir-ul era încărcat cu bere şi, în urma răsturnării, aceasta au fost distrusă în mare parte, dar deocamdată pagubele nu au fost evaluate.