Gabriel Oprea Jr, fiul fostului ministru de Interne, afirma ca nu mai suporta sa vada cum niste oameni "calca peste cadavrul lui Bogdan" Gigina, politistul care si-a pierdut viata dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa din asfalt, in timp ce facea parte din coloana oficiala a lui Gabriel Oprea, "doar ca sa-i distruga" pe tatal si pe mama sa.

HotNews.roFoto: Hotnews

Intr-o postare pe contul lui de Facebook, Gabriel Oprea Jr. afirma ca se roaga in fiecare zi pentru Bogdan Gigina si ca si-a vazut "mama ajunsa pe patul de spital si plangand (a cata oara?) din cauza dezamagirilor, a loviturilor si a durerilor prin care noi (familia) am putut sa fim, nedrept, tarati!".

Iata mai jos postarea lui Gabriel Oprea Jr., fiul fostului ministru de Interne si vicepremier Gabriel Oprea:

"Sa ajunga mama la spital din cauza unor oameni care ne vor raul... Nu imi place si nu am sa vorbesc niciodata in locul tatalui meu meu... dar nu mai suport sa-mi vad parintii suparati, pe mama plangand in fiecare zi, rugandu-se in fiecare zi pentru toate durerile si relele care ni se intampla... nu sunt in stare si nu am experienta necesara sa comentez niciun caz...

Dar nu pot sa-i omoare pe tatal meu si pe mama mea din cauza unor nedreptati care se intampla... Ma rog in fiecare zi pentru Bogdan, impreuna cu mama mea si tatal meu si jertfim fiecare lacrima pentru el ...

Dar nu mai suport sa vad cum niste oameni care calca peste cadavrul lui Bogdan, profita si vor sa-i atinga pe oameni la inima doar ca sa-i distruga pe tata si pe mama!

Sunt zeci de politicieni care in loc sa beneficieze de prezumtia de nevinovatie sunt hartuiti psihic (si ei si familiile lor) si facuti vinovati inainte ca o instanta judecatoreasca sa decida daca sunt vinovati sau nu! Nu sunt avocat, nici judecator, sunt doar un rob al lui Dumnezeu care vede si simte niste Nedreptati! De ce vedem la Tv arestari preventive? Cercetari penale fara probe suficiente exact in momente politice cheie! De ce nu pot vedea oamenii adevarata poveste? De ce? Pentru ca traim intr-o lume in care unii traiesc doar pentru propria lor mandrie si putere!

Ieri mi-am vazut mama ajunsa pe patul de spital si plangand (a cata oara?) din cauza dezamagirilor, a loviturilor si a durerilor prin care noi (familia) am putut sa fim, nedrept, tarati! Atat! Asa ca: "Asa sa ne ajute Dumnezeu"! Nu ma refer numai la noi, ci la toti oamenii care nu isi dau seama si nu si-au deschis ochii sa vada in ce lume traim".