Un agent de paza dintr-un mall din municipiul Arad a returnat suma de peste 9.000 de dolari americani pe care un barbat i-a uitat pe o masa din centrul comercial, transmite Mediafax.

Agentul este angajat de cateva saptamani al firmei care asigura paza unui mall din municipiul Arad, iar marti a gasit pe o masa din zona food court o geanta uitata, in care se aflau peste 9.000 de dolari americani.

"Agentul de paza de la etajul doi a gasit o geanta in zona food court pe care a dus-o in dispecerat. Dupa verificarile facute de directorul tehnic al centrului comercial, dispecerul de serviciu, seful de tura si agentul de la etajul doi, s-a constatat ca in geanta se aflau urmatoarele valori: un laptop, un pasaport, doua CD-uri, un caiet cu mai multe acte si suma de 9.068 de dolari. Dupa scurt timp persoana care uitase geanta s-a prezentat la dispecerat, ridicand bunurile pe baza de proces verbal", a declarat marketing managerul centrului comercial, Alexandra Pop.

Reprezentantii mall-ului din Arad au spus ca nu este pentru prima data cand in centrul comercial se gasesc sume mari de bani. Mall-ul se afla langa Gara Mare din Arad si langa o autogara privata, pe unde trec multe persoane care vin din strainatate sau pleaca.