Un portar de la Serviciul Public Comunitar Local de Evidenta a Populatiei din Pascani a fost prins in flagrant de procurorii ieseni in timp ce lua mita o suta de lei de la o persoana pentru a fi tecuta mai in fata pe lista de asteptare de la Biroul mobil de pasapoarte, scrie BitTV. Flagrantul s-a realizat in urma unor reclamatii facute de persoanele nemultumite de cozile foarte mari de la serviciul de Pasapoarte.

Gelu Valcu, in varsta de 60 din Pascani, a fost retinut dupa ce a primit banii pe care era scris cuvantul "MITA" si a trecut numele, pe lista, printre primii. El a fost dus la audieri, retinut,iar acum este cercetat sub control judiciar.

Conducerea primariei Pascani a decis ca barbatul sa nu mai lucreze la Serviciul Public de Evidenta a Populatiei ci sa sa intoarca la Serviciul de Gospodarie Comunala Pascani, acolo de unde a fost transferat. De asemenea, primaria are in vederea acordarea serviciului de paza a Serviciul Public Comunitar Local de Evidenta a Populatiei din Pascani catre politia locala.