Desi in usoara scadere in jumatatea de nord-vest, valorile termice se vor situa in continuare peste cele normale in aceasta perioada din an in toata tara, astfel ca cele maxime se vor incadra intre 24 si 32 de grade, iar cele minime intre 7 grade in depresiuni si 21 de grade pe litoral, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, citata de Mediafax.

Marti, in tara

Desi in usoara scadere in jumatatea de nord-vest, valorile termice se vor situa in continuare peste cele normale in aceasta perioada din an in toata tara, astfel ca cele maxime se vor incadra intre 24 si 32 de grade, iar cele minime intre 7 grade in depresiuni si 21 de grade pe litoral.

Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse si descarcari electrice, indeosebi dupa-amiaza si seara, local in regiunile vestice, nord-vestice, precum si in zonele montane si pe arii mai restranse in Transilvania, nordul Olteniei si al Munteniei.

Punctiform cantitatile de apa vor depasi 25...30 l/mp si izolat se va semnala grindina. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari de scurta durata in timpul ploilor. Dimineata si noaptea, in depresiuni vor fi conditii de ceata.

Marti, in Bucuresti

Va fi in continuare o vreme mai calda decat ar fi normal in a doua decada a lunii septembrie. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat.

Temperatura maxima va fi in jur de 31 de grade, iar cea minima de 17...18 grade, usor mai scazuta in zona preoraseneasca.

Miercuri

Valorile termice vor marca o scadere usoara in partea de est si sud-est a teritoriului, dar vremea va ramane calda pentru aceasta data, in timp ce in restul teritoriului se va mentine deosebit de calda.

Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, mai ales ziua in regiunile estice si in zonele montane, iar seara si la inceputul noptii indeosebi in sud-vestul teritoriului, unde pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Moldova, Dobrogea, estul Munteniei si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 32 de grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre 9 si 19 grade. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata in zonele joase de relief.