Fostul premier Victor Ponta, afirma, intr-o postare pe Facebook, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis mentinerea deciziei de control judiciar, insa a ridicat interdictia de a face declaratii in spatiul public despre dosarul sau, ca se bucura ca a avut incredere in deciziile judecatorilor.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Ma bucur ca am avut incredere in deciziile judecatorilor - asa voi face si de acum inainte - doar pentru ADEVARUL si DREPTATEA la care avem toti dreptul!", spune Victor Ponta.

Ponta a atasat si o fotografie cu minuta sedintei de judecata.

Curtea Suprema a ridicat o parte din interdictiile dispuse in cazul fostului premier Victor Ponta, acesta avand voie sa vorbeasca cu presa despre acuzatiile din dosar, fiindu-i totodata ridicata si interdictia de a parasi tara, a confirmat avocatul sau pentru Mediafax.

Victor Ponta ramane sub control judiciar si are interdictia de a lua legatura cu martorii si ceilalti suspecti din dosar, interdictia de a detine si folosi arme, are obligatia de a se prezenta saptamanal la politie, dar si in fata judecatorilor si procurorilor DNA de cate ori este chemat.