Presedintele Asociatiei Judetene a Pescarilor si Vanatorilor Sportivi (AJVPS) Cluj, Ion Mesesan, a fost gasit mort, vineri dupa-amiaza, in sediul organizatiei din Cluj-Napoca. Surse judiciare au declarat pentru Mediafax ca barbatul in varsta de 48 de ani s-ar fi sinucis folosind o arma de vanatoare.

Purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Carmen Jucan, a declarat pentru agentia de presa citata ca o echipa formata din politisti si medici legisti face cercetari in sediul AJVPS Cluj, imobilul in care s-a petrecut evenimentul. Potrivit unor surse judiciare, barbatul a folosit o pusca de vanatoare pentru a-si lua viata.

"In jurul orei 15.40, politia a fost sesizata cu privire la faptul ca intr-un imobil de pe strada Cuza Voda din Cluj-Napoca a fost gasita o persoana decedata. La fata locului, s-a deplasat o echipa complexa de politisti de investigatii criminale, criminalisti si medici legisti. Conform primelor informatii, ar fi vorba despre un deces prin impuscare. Politistii fac cercetari, in acest moment, pentru a stabili imprejurarile exacte in care a survenit decesul barbatului de 48 de ani", a declarat Carmen Jucan.