Noi audieri au loc, miercuri, la Politia Capitalei in cazul suporterului dinamovist care a fost ucis dupa meciul dintre Dinamo si Steaua Bucuresti, fiind interogat un alt fan, participant si el la conflictul din 20 august, transmite Mediafax.

UPDATE 13.44 In urma audierilor de la Politia Capitalei, tanarul, Ionut Andrei Patrascu, in varsta de 26 de ani, a fost retinut pentru 24 de ore, urmand sa fie dus la Tribunalul Bucuresti cu propunerea de arestare preventiva, pentru tentativa de talharie, au spus surse judiciare citate de News.ro.

Conform Mediafax, acesta ar fi incercat sa smulga fularul cu inscriptia clubului de fotbal unui alt fan, lucru ce a dus la scandalul in urma caruia Adrian Daniel Matei a murit.

Cel care l-ar fi omorat pe tanarul suporter dinamovist in varsta de 18 ani din Capitala dupa meciul dintre Dinamo si Steaua Bucuresti a fost arestat preventiv, vineri.

In timpul audierilor, Alexandru Badea, in varsta de 25 de ani, a recunoscut ca a avut un conflict cu suporterul dinamovist si ca l-a lovit cu un baston telescopic in cap, au confirmat surse apropiate anchetei pentru Mediafax.

Dupa audieri, Alexandru Badea a fost condus de o echipa de politisti de la Serviciul Omoruri pentru recunoastere in locul unde s-a petrecut agresiunea, intersectia bulverdelor Constantin Brancusi si Nicolae Grigorescu din sectorul 3 al Capitalei.

"In fapt, acestuia i s-a retinut ca a lovit victima cu un obiect contondent la nivelul capului iar ca urmare a leziunilor suferite aceasta a decedat pe 24 august anul curent, la Spitalul Sfantul Pantelimon. Incidentul s-a produs pe fondul unei rivalitati intre suporterii a doua echipe de fotbal din Bucuresti.", a declarat Adrian Obada, subcomisar la Politia Capitalei -Serviciul Omoruri.

Barbatul este agent de paza si locuieste in zona unde a avut loc bataia, potrivit surselor apropiate anchetei.

Un suporter in varsta de 18 de ani al echipei de fotbal Dinamo Bucuresti a fost ucis dupa derby-ul cu Steaua Bucuresti, de sambata, din etapa a 5-a din Liga 1. Adrian Daniel Matei, din Bucuresti, si-a pierdut viata, miercuri, la Spitalul Sf. Pantelimon din Capitala, acolo unde se afla in coma.

El era jucator de hochei pe iarba la echipa CS Antilopa si elev in clasa a 12-a la Liceul Anghel Saligny.