Vremea va fi in general frumoasa, iar valorile termice vor marca o usoara scadere fata de ziua precedenta. Vor fi innorari temporar accentuate in zona Carpatilor Meridionali si in Muntii Banatului, dar si in Subcarpatii Getici unde local vor fi averse si descarcari electrice, informeaza Mediafax citand ANM.

Prognoza meteoFoto: MorgueFile.com

In tara

Vremea va fi in general frumoasa, iar valorile termice vor marca o usoara scadere fata de ziua precedenta. Vor fi innorari temporar accentuate in zona Carpatilor Meridionali si in Muntii Banatului, dar si in Subcarpatii Getici unde local vor fi averse si descarcari electrice. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi posibile cu totul izolat. Vantul va avea intensificari in cursul zilei in regiunile estice, dar de scurta durata si asociate ploilor.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 22 si 29 de grade, usor mai ridicate in sudul Olteniei, iar cele minime intre 10 si 19 grade, mai scazute in depresiunile intramontane, spre 4....6 grade. Dimineata si noaptea, pe arii restranse, in special in zonele depresionare, va fi ceata.

La Bucuresti

Vremea va fi predominant frumoasa, iar valorile termice vor marca o scadere fata de ziua precedenta. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare pe parcursul zilei, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul a 27 de grade, iar cea minima va fi de 16...17 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca.

Joi

In tara

Vremea va fi predominant frumoasa, regimul termic diurn va fi caracterizat de valori agreabile, in jurul celor normale pentru prima zi de septembrie, insa dimineata si noaptea va fi racoare. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, cu unele innorari dupa-amiaza in zona Carpatilor Occidentali si Meridionali, unde pe arii restranse vor fi ploi de scurta durata si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 23 si 29 de grade, iar cele minime intre 6...7 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 19 grade pe litoral. In zonele joase, in orele diminetilor, vor fi conditii de ceata.