Fost secretar executiv al Partidului Democrat (PD), omul de afaceri Dorin Iacob, a fost arestat pe teritoriul Marii Britanii la data de 27 august, fiind acuzat ca a hartuit sexual o femeie in timpul unei sedinte de masaj la un hotel din Manchester, au declarat surse judiciare, citate de agentia Mediafax.

Fapta de hartuire sexuala s-ar fi petrecut pe 26 august la hotelul Mercure Norton Grange Hotel and Spa, din Manchester, unde omul de afaceri era cazat alaturi de sotie si de fiica, au precizat sursele judiciare.

Potrivit surselor citate, pe 26 august, dimineata, Dorin Iacob ar fi beneficiat de o sedinta de masaj la zona de spa a hotelului. O zi mai tarziu, pe 27 august, omul de afaceri a fost ridicat de politie din camera in care era cazat fiind ulterior arestat sub acuzatia de hartuire sexuala asupra maseuzei, au adaugat sursele citate.

Actual om de afaceri, Dorin Iacob a ocupat functia de secretar executiv al PD, in campania electorala pentru alegerile locale din 2004. Inainte de 1989, acesta a fost ofiter in cadrul Ministerului de Interne. Dupa Revolutia din 1989, a lucrat in Serviciul Roman de Informatii, ajungand seful de cabinet al lui Virgil Magureanu.